یدک کش

هنگامی که باری را توسط وسیله دیگری می‌کشیم و جا‌به‌جا می‌کنیم، در واقع عمل بکسل کردن را انجام می‌دهیم.باری که بکسل می‌کنیم می‌تواند متفاوت باشد و توسط حیوان، انسان و وسایل نقلیه متفاوت جا‌به‌جا شود. یکی از وسایل نقلیه‌ای که از آن برای بکسل کردن استفاده می‌کنیم یدک کش است.

این دستگاه برای جا‌به‌جا کردن ماشین‌ها ساخته شده است و باتوجه‌ به اینکه ماشین موردنظر شخصی باشد یا اتوبوس و کامیون، انواع مختلفی از این دستگاه وجود دارند.

هرکدام از انواع آن قیمت، وزن، ایمنی و اشکال متفاوتی دارند. برای متصل نگه‌داشتن بار و دستگاه به یکدیگر می‌توان از طناب، پارچه، میله کششی و زنجیر استفاده کرد. نکته جالبی که در مورد بکسل کردن وجود دارد این است که هواپیما‌ها و کشتی‌ها هم کار بکسل را انجام می‌دهند.

یدک کش

انواع بکسل کننده‌ها

باتوجه‌به اینکه شما چه نوع وسیله نقلیه‌ای را می‌خواهید جا‌به‌جا کنید، می‌توانید از یدک کش‌های مختلف استفاده کنید. کار این وسایل کشیدن و هل دادن است.

یکی از کاربرد‌های آن‌ها زمانی است که وسیله نقلیه شما آسیب دیده یا جایی مثل آب، گل و آتش گیر کرده است. همچنین در مواقعی که خودروهای نوساز باید منتقل شوند از این دستگاه‌ها استفاده می‌شود. اکنون انواع این وسیله و کاربرد هر یک را بررسی می‌کنیم.

Flatbed

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه این است که ایمنی وسیله نقلیه را تأمین می‌کند؛ به‌خاطر اینکه وسیله نقلیه کاملاً از جاده خارج می‌شود و روی سطح این یدک کش‌ها قرار می‌گیرد.

این نوع ماشین می‌تواند اکثر وسایل نقلیه را جا‌به‌جا کند. این دستگاه در مسافت‌های طولانی و هنگام جا‌به‌جایی وسایل نقلیه گران‌قیمت یا جدید نیز کاربرد دارد.

Integrated

این ماشین‌ها تخصصی‌تر هستند و برای حمل بار‌های سنگین طراحی شده‌اند. از این دستگاه برای جا‌به‌جایی اتوبوس‌ها و کامیون‌ها استفاده می‌شود.

Hook

در انتهای این وسیله یک قلاب وجود دارد که به سپر یا محور خودرو متصل می‌شود. در این نوع بکسل، قسمت جلویی ماشین معلق است و قسمت عقبی روی زمین حرکت می‌کند. از این وسیله به علت آسیب‌های زیادی که وارد می‌کند استفاده نمی‌شود.

Wheel lift

این دستگاه سریع است و آسان کار می‌کند. قسمتی به نام یوغ دارد که زیر چرخ‌های جلویی ماشین می‌رود و آن‌ها را بلند می‌کند. درحالی‌که چرخ‌های عقب روی زمین هستند، عمل بکسل کردن صورت می‌گیرد.

یدک کش

کاربرد یدک کش‌ها

همه ما در زمان‌ها و شرایط مختلف ممکن است به بکسل کردن وسایل نقلیه خود نیاز پیدا کنیم. بکسل کردن در گذشته، بیشتر توسط حیوانات یا خود انسان صورت می‌گرفت. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی انواع مختلفی از این ماشین‌ها ساخته شده‌اند تا در شرایط مختلف به بکسل کردن ماشین‌ها و یا حتی هواپیما‌ها و کشتی‌ها کمک کنند.

آتش‌سوزی

هنگام آتش‌سوزی یدک کش‌ها می‌توانند ماشین‌های داخل آتش را بکسل کرده و جا‌به‌جا کنند. این دستگاه‌ها، ضدحریق ساخته می‌شوند.

سیل

پس از سیل برای بیرون آوردن و انتقال ماشین‌های آسیب دیده از بکسل کردن استفاده می‌کنند. این کار به پاک‌سازی شهر و بازگرداندن دارایی مردم کمک می‌کند.

جا‌به‌جایی وسایل نقلیه خراب

ممکن است ماشین‌های شخصی، اتوبوس‌ها و کامیون‌ها به دلیل تصادف یا مشکلات فنی قادر به حرکت نباشند و فاصله زیادی از تعمیرگاه داشته باشند؛ بنابراین برای انتقال آن‌ها باید از بکسل کردن استفاده کنیم.

انتقال وسایل نقلیه حساس

برای انتقال وسایل نقلیه‌ای که به‌تازگی تولید می‌شوند یا اتومبیل‌های حساس مانند ماشین‌های مسابقه و جلوگیری از آسیب به آن‌ها، از یدک کش استفاده می‌شود.

رعایت نکات ایمنی هنگام بکسل کردن

باتوجه‌به تحقیقات صورت‌گرفته، بکسل کردن وسایل نقلیه با یدک کش بهتر از بکسل کردن آن با ماشین دیگر است. ابتدا باید بررسی شود که کامیون تحمل وزن خودروی شما برای بکسل کردن را دارد یا خیر.

نکته دیگر این است که نباید از تسمه بکسل استفاده شود؛ بنابراین اگر مجبور شدید از تسمه بکسل استفاده کنید می‌توانید تنها مسافت کوتاهی را با این روش طی کنید. بهتر است برای بکسل کردن از طناب نایلونی یا پلی‌استری استفاده کنید.

پس از اینکه خودرو را به طناب یا زنجیر و غیره متصل کردید باید مطمئن شوید که اتصال به‌درستی صورت‌گرفته است. ترمز دستی باید خوابانده شود و دنده خلاص باشد. خودرو باید دقیقاً در یک خط راست پشت سر دستگاه قرار بگیرد. طبق قوانین، نباید فردی به جز راننده در خودرویی که بکسل می‌شود، قرار داشته باشد.

مطالعه گنید .   امداد خودرو هفت تیر - یدک کش هفت تیر

نحوه بکسل کردن وسایل نقلیه

نحوه بکسل کردن بسته به وزن و نوع وسیله شما و همچنین نوع یدک کش متفاوت است؛

اما شما می‌توانید از یک فرایند کلی پیروی کنید. ابتدا نکات ایمنی اولیه مانند تحمل وزن وسیله بکسل کننده و سلامت طناب را بررسی کنید. پس از آن طناب را به محل مناسب وسیله نقلیه خود متصل و از محکم شدن آن اطمینان حاصل کنید. برای بکسل کردن فقط راننده باید در ماشین قرار داشته باشد. با خواباندن ترمز دستی و خلاص کردن دنده، خودرو را برای حرکت آماده کنید.

تا زمانی که طناب بکسل باز و کشیده شود پای خود را روی ترمز نگه دارید. از یک پارچه رنگی برای هشدار به دیگران استفاده کنید تا متوجه شوند شما در حال بکسل کردن هستید. در هنگام حرکت دقیقاً در امتداد خودرویی قرار بگیرید که شما را بکسل می‌کند. اگر طناب بکسل جمع شد و فاصله شما با خودروی جلویی کاهش یافت، با ترمز گرفتن می‌توانید از برخورد خودروها جلوگیری کنید.

نکته‌ای که در مورد خودروی بکسل کننده حائز اهمیت است، این است که باید لاستیک زاپاس به همراه داشته باشد. راننده این وسیله باید کنترل کافی روی ماشین داشته باشد و بتواند به طور صحیح محیط اطراف را نظارت کند.

یدک کش

یدک کش 

امداد خودرو در تهران و یدک کش در محل بسیار قابل اهمیت می باشد که شرکت امداد خودرو رها به صورت صد در صد آن را پیاده سازی کرده است تا مشتریان عزیز هرگز مشکلی در این باره نداشته باشند. باید همیشه راحتی مشتری در نظر گرفته شود و ما همیشه در زمینه امداد خودرو این نگرش را داریم.

دوستان عزیزی که در استان تهران زندگی میکنند می توانند با خدمت ویژه یدک کش در تهران کار خود را با خیال راحت به شرکت امداد خودرو رها بسپارند.

امداد خودرو رها معتبرترین شرکت حمل خودرو و همچنین تعمیردر محل در تهران بزرگ می باشد .

برای یدک کش کردن خودرو خود می توانید با مرکز امداد خودرو رها با شماره ۰۹۱۹۱۱۱۲۷۳۸ بصورت شبانه روزی تماس بگیرید و از خدمات خوب ما بهرمند شوید.

باید بدانید که قیمت های یدک کش امداد خودرو رها  پایین و مناسب می باشد و حضور امداد گران در محل شما در کم تر از نیم ساعت می باشد که این یک امتیاز بسیار بزرگ محسوب می شود .

حمل خودرو در ایران اهمیت فراوانی دارد شما یه علت های مختلف اعم از خرابی خودرو و یا تصادف برای رساندن خودرو به مقصد از جرثقیل یدک کش استفاده می کنید.

یدک کش

انواع یدک کش

یدک کش زنجیری :این خودروها برای حمل ماشین تصادفی میباشد.

چرخگیر:خودروهای چرخگیر برای حمل انواع ماشین های ایرانی و خارجی کاربرد داردو امروزه بیشتر از این نوع یدک کش استفاده میشود و یکی از مظمئن ترین و بی خطر ترین سیستم های حمل خودرو میباشد.

یدک کش دکل دار:نیسان  دکل دار دارای جرثقیل و دکل میباشد و توانایی در آوردن خودرو از جوی آب -پارکینگ و جابجایی گاوصندوق و دستگاههای صنعتی را دارد.

مطمئن ترین یدک کش

امدادخودرو رها برای آسایش شما همشهریان عزیز در تهران بزرگ در حال فعالیت می باشد و همواره سعی داشته به بالا ترین کیفیت و بدون هیچ مشکل و آسیبی به ماشین شما حمل خودرو شما را با انواع جرثقیل های زنجیری و چرخ گیر و خودرو سوار کفی در تهران انجام دهد.

یدک کش غرب تهران

یدک کش و جابجایی خودروی لوکس و خودروی معمولی اعم از یدک کش خودروی شاسی بلند و خودروهای سدان و هاچ بک  در مناطق غربی تهران از جمله امداد خودروجنت آباد-امداد خودرو کوهسار-امداد خودرو کن-امداد خودرو دهکده-امداد خودرو شهران-امداد خودرو سعادت آباد-امداد خودرو شهرک غرب انجام می شود .

امداد خودرو آزادگان-امداد خودرو اکباتان-امداد خودرو ستاری-امداد خودرو حکیم-امداد خودرو سازمان آب-امداد خودرو صادقیه-امداد خودرو بلوار فردوس-امداد خودرو بلوار دریا-امداد خودرو اشرفی اصفهانی انجام میشود .

همچنین امداد خودرو آزادی-امداد خودرو امامزاده داود-امداد خودروشهرک راه آهن-امداد خودرو شهرک صدرا-امداد خودرو شهرک نمونه-امداد خودرو شهرک باقری-امداد خودرو دریاچه چیتگر-امداد خودرو شهرک آتی شهر-امداد خودرو وردآوردو امداد خودرو در سایر مناطق غربی انجام میشود.

مطالعه گنید .   امداد خودرو هاوال

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۱۱۱۲۷۳۸ تماس بگیرید.

یدک کش

امداد خودرو شمال تهران

امداد خودرو الهیه- امداد خودرو تجریش– امداد خودرو سئول- امداد خودرو آتی ساز- امداد خودرو ولیعصر-امداد خودرو چمران- امداد خودرو فرشته-امداد خودرو سعادت آباد-امداد خودرو نیایش- امداد خودرو جردن-امداد خودرو ولنجک و امداد رسانی در سایر مناطق شمال و شمال غرب تهران انجام میشود.

خدمات امداد خودرو رها

امدادخودرو رها افتخار خدمت رسانی امدادخودرو تهران مخصوصا امدادخودرو غرب تهران و امداد خودرو شرق تهران و امدادخودرو شمال تهران رادارد.

خدمات امدادخودرو شامل باطری به باطری سیار – سوخت رسانی سیار – مکانیک سیار – حمل خودرو – امدادخودرو سیار میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۱۱۱۲۷۳۸ تماس بگیرید.

 آموزش و راهنماهای فیلرگیری موتور

فیلر گیری موتور

فیلر گیری یکی از مهمترين و ضروری ترین عملی است که تعمیر کار باید عین عمل (فیلرزدن)را انجام دهد.

هر جسمی بر اثر حرارت منبسط شده و بر طول و قطر و حجمش افزوده می شود قطعاتی که در موتور بکار رفته اند در مقابل حرارت انبساط پیدا می کنند که در هنگام طراحی موتور با محاسبه این مقدار انبساط را بخوبی جبران می کنند.

یکی از سیستمهای که انبساط در انها محسوس بوده و برای کار موتور تاثیر بسزایی دارد سیستم حرکت سوپاپها می باشد که کارخانه سازنده با توجه به جنس و حجم و ضریب انبساط قطعات مقداری فاصله بین انها در نظر گرفته است تا در هنگام انبساط این فاصله پر شود و کار باز و بسته شدن سوپاپها مختل نگردد .

نکات فنی

در صورت عدم وجود این لقی قطعات در برابر گرما منبسط شده و چون میدان حرکتی در جهت طولی ندارند به هم فشار اورده باعث سائیدگی و تاب برداشتن و خرابی قطعات می گردند .

مقدار این لقی توسط کارخانجات سازنده اندازه گیری و اعلام شده و انرا با فیلر اندازه و تنظیم میکنند.

همچنین فیلر سوپاپ ها در آوانس و ریتارد صحیح سوپاپ ها نقش بسزایی دارد

فیلرگیری کار سختی نیست،ما در اینجا مطالب مهمی راجع به فیلر گیری را برای شما نقل قول می کنیم :

یدک کش

انواع مکانیزم های میل سوپاپ و نحوه فیلرگیری و شیم گذاری آن ها

راهنمای فیلرگیری موتور ۱ :
فيلرگيري اتومبيلهاي پيكان و پژو RD (هر دو يك موتور دارند) كه به شرح زير مي باشد :
ابتدا درب سوپاپ را باز كنيم و بعد با چرخاندن ميل لنگ (بوسيله چرخاندن پروانه) سيلندر ۱ را در حالت قيچي قرار داده و سيلندر ۴ را فيلرگيري مي كنيم . (فيلر ۳۰ براي سوپاپ دود و فيلر ۲۵ براي سوپاپ هوا).

بعد سيلندر ۳ را قيچي كرده سيلندر ۲ را فيلرگيري مي كنيم . سپس سيلندر ۴ را قيچي كرده ۱ را فيلرگيري مي كنيم و در انتها سيلندر ۲ را قيچي كرده و ۳ را فيلرگيري مي كنيم .

نکته : همیشه فیلر هوا کمتر از فیلر دود است.

بهترين وسريعترين روش فيلر گيري بشرح زير است:

سيلندر( ۴) در حالت قيچي قرار داده و سيلندر(۱) هر(دو سوپاپ دود و هوا) وسيلندر(۲) سوپاپ (هوا) وسيلندر(۳) سوپاپ(دود) را فيلر گيري كنيد.
سيلندر( ۱) در حالت قيچي قرار داده و سيلندر(۴)هر(دو سوپاپ دود و هوا) و(سيلندر۲) سوپاپ(دود) و(سيلندر ۳) سوپاپ (هوا.)را فيلر گيري كنيد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۱۱۱۲۷۳۸ تماس بگیرید.

براي چرخاندن موتور دو راه داريد:
۱-با بكس پولی ميل لنگ را بچر خانيد.
۲-زير يكی از چرخهای جلو جک زده وخودرو را در( دنده ۴ )گذاشته ولاستيک را با دست بچرخانيد تا موتور بچرخد.

حالت قيچي سوپاپ ها :
مثلا(سيلندر ۱)دوسوپاپ دارد: هوا ودود.

موتور را انقدر بچرخانيد كه سوپاپ دود تا آخر بالا امده وسوپاپ هوا ميخواهد پايين برود.به محض حركت سوپاپ هوا به پايين .ديگر موتور را نچرخانيد .اين حالت را قيچي سوپاپ مي نامند.

تقریبا تمام خودروها به این شکل فیلرگیری می شوند . میل لنگ ماشین را بچرخانید یا بوسیله تسمه پروانه یا در بعضی ماشین ها بوسیله آچاری که به میل سوپاپ میخورد .

باید ببینید سوپاپ های کدوم سیلندر در حالت قیچی قرار گرفته اند .

 

یدک کش

 

حالت قیچی چیه ؟

حالتی که سوپاپ دود بالا آمده بسته شده و سوپاپ هوا در حال باز شدن است میگن حالت قیچی سوپاپ ها البته نه اینکه سوپاپ هوا تا آخر باز شود ، به اندازه دو سه میلیمتر که بره پایین کفایت میکند .

مطالعه گنید .   امداد خودرو لندکروز

میل لنگ رو بچرخونید تا یکی از سیلندرها سوپاپ هاش در حالت قیچی قرار بگیره حالا میرسیم به قانون دور در دور نزدیک در نزدیک یعنی چی؟

یعنی اینکه مثلا در موتور چهار سیلندر اگر سیلندر چهار قیچی کرد سیلندر یک رو فیلرگیری می کنید , اگر سیلندر سه قیچی کرده بود سیلندر دو رو فیلرگیری می کنید و برعکس .

در موتور های شش سیلندر هم همینطور اگر سیلندر یک قیچی کرد سیلندر شش رو فیلرگیری میکنید اگر سیلندر دو قیچی کرد سیلندر پنج رو فیلرگیری می کنید و برعکس .

به این میگن قانون دور در دور نزدیک در نزدیک البته در موتورهای خطی نه موتورهای V شکل .

بعد برای سیلندری که نوبت فیلرگیریش هست مهره قفلی روی پیچ تنظیم فیلر ( روی اسبک همونی که سوپاپ رو به طرف پایین فشار میده ) رو شل می کنید.

البته بعضی ماشین ها اسبک ندارند چون میل سوپاپ رو هستن و مستقیما بادامک میل سوپاپ ، سوپاپ رو به طرف پایین فشار میده خلاصه فرقی نمیکنه همون هم پیچ و مهره تنظیم فیلر دارد .

امداد خودرو مرکز تهران

دوباره فیلر رو بزارید و امتحان کنید مقدار سفتی فیلر باید طوری باشه که نه اونقدر سفت باشه که وقتی فیلر رو می خوایید از مابین اونها بیرون بیکشید. روش خط بیوفته نه اونقدر شل باشه که براحتی از بین اونها عبور کنه ( اصطلاحاً حالت کارد و پنیر ).

وقتی به نظرتون اندازه فیلر درست شد پیچ رو در همون حالت نگه میدارید و مهره قفلی رو محکم می کنید و تمام سیلندرها به همین صورت ادامه می دید ( البته با قانون قیچی کردن و دور در دور نزدیک در نزدیک) و هر موتوری هم اندازه فیلر خاصی دارد، در بعضی فیلر سوپاپ دود و هوا یکسان هست و در بعضی دیگر متفاوت .

در این مورد به دفترچه راهنمای خودرو مراجعه کنید . ولی مقدار فیلر سوپاپ های پیکان و آردی : سوپاپ هوا ۲۰ صدم میلیمتر و سوپاپ دود ۴۰ صدم میلیمتر . اگه جایی دید نوشته ۲ و ۴ دهم میلیمتر هم همان است.

فیلرگیری خودروهای دیزلی هم به همین صورته .ت

فاوتش در چرخاندن موتور هست در بعضی کامیون ها یک طرف اکسل عقب جک میزنن تا چرخ از زمین کنده شه بعد ماشین رو تو یه دنده سبک میزارن یک نفر چرخ عقب رو میچرخونه تا موتور بچرخه و یک نفر دیگه که مسئول فیلرزدن هست .

یدک کش مرکز تهران

مقدار چرخوندن چرخ عقب رو کنترل میکنه هر موقع سوپاپ سیلندری قیچی کرد به نفری که داره چرخ رو میچرخونه میگه همونجا چرخ رو نگه داره و یا در بعضی کامیون ها جایی که سنسور دور موتور وصل هست سنسور رو باز میکنن و با پیچ گوشتی دندونه های فلایویل رو می چرخونن تا به حالت قیچی برسه.

بعضی تعمیرکارها هم اهرم خاموش کن پمپ انژکتور رو در حالت خاموش نگه میدارن و تک استارت میزنن تا به حالت قیچی برسن . به نظر راحتر اینه که یه چرخ عقب رو جک زد و چرخ رو چرخوند.

یدک کش

راهنمای فیلرگیری موتور

اول اینکه روش قیچی تو پرایدهای انژکتوری غلط بوده وعلت انهم تایم زمان پاشش انژکتورهاست که من خودم تجربه کردم ودر ضمن دوستانی که طبق فیلم اموزشی سایپا فیلر میکنند هم باید بگم اون پراید کاربراتوری هستش نه انژکتوری.

در مرحله اول پراید باید با موتور گرم و دمای نرمال فیلر بشه (طبق گفته شرکت سازنده) منظور از دمای نرمال اینه که موتور در جا کار کنه و تا حدی گرم بشه که فن شروع به کار کنه ( البته اگر ترموستات و فشنگی آب سالم باشند ) که برای پرایدحدود ۹۰ درجه باشه (اگر اشتباه نکنم) .

در دمای نرمال اگر فیلر گیری کنید مطمئنا صدای اضافی نخواهید شنید مگر اینکه : فیلر خراب باشه – روغن موتور بیش از حد رقیق باشه – گاید سوپاپ و سیت سوپاپ زخمی و خراب باشند که در این صورت سوپاپ مرتب از تنظیم خارج میشه.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۱۱۱۲۷۳۸ تماس بگیرید.

 

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس فوری با ما